El MoraBanc anuncia els dorsals del pròxim curs

Tots els jugadors que es mantenen seguiran amb el mateix número

El MoraBanc anuncia els dorsals del pròxim cursM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va oficialitzar ahir els dorsals que lluiran els jugadors de la plantilla per a la temporada que està a punt de començar tant a la Lliga Endesa com a l’Eurocup. Pel que fa als jugadors que segueixen de l’any passat, no hi ha cap canvi. Així, Oliver Stevic (14), Andrew Albicy (16), David Walker (23), Guille Colom (24) i David Jelínek (25) portaran el mateix número que ja van tenir el passat curs a la samarreta. Tampoc canviaran de dorsal cap dels dos nous fitxatges de l’estiu que ja havien militat al curs la temporada passada, Moussa Diagne (21), i l’últim en arribar, John Shurna (22).

Etiquetes:

Pel que fa als nous fitxatges, Rafa Luz ha escollit el dorsal 5, Reggie Upshaw el 30, Dylan Ennis el 31, Shane Whittington el 32, i per últim, Michele Vitali lluirà a la samarreta el dorsal 33.

D’altra banda, la plantilla segueix amb els entrenaments de pretemporada al pavelló Joan Alay amb vistes al primer duel de pretemporada, el dia 1 de setembre contra el BAXI Manresa de Joan Peñarroya.

A més, el Delteco GBC de Guipúscoa va presentar ahir oficialment Beqa Burjanadze un cop desvinculat del MoraBanc.

tracking