El MoraBanc Andorra presenta a Reggie Upshaw i Shayne Whittington

L'aler-pivot i el pivot han afirmat sentir-se responsables de seguir amb els bons resultats que el club va assolir l'anterior temporada

Reggie Upshaw, Francesc Solana i Shayne WhittingtonElisenda Pallarés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha presentat aquest matí dos dels nous fitxatges per la propera temporada, els americans Reggie Upshaw i Shayne Whittington, que han mostrat la seva satisfacció per incorporar-se al conjunt tricolor.

L'aler-pivot nord-americà, Reggie Upshaw, ha explicat que el motiu per signar amb el MoraBanc Andorra va ser "pel país i la ciutat, que són molt maques, i pel fet de poder jugar l'ACB i l'Eurocup, que em permetrà demostrar el que puc fer sobre la pista". A més, Upshaw ha destacat que "els companys i el cos tècnic m'ha fet sentir com a casa, estic molt agrait per la bona rebuda".

Pel que fa a Shayne Whittington, el pivot ha manifestat que "el MoraBanc ho està fent millor cada any, ha anat creixent molt i en sóc conscient. Som responsables de mantenir-ho, tenim feina a fer i no em fa por". L'ex-jugador del Zenit de Sant Petersburg també ha elogiat els seus companys, i ha declarat que "ha estat la vegada que menys m'ha costat sentir-me bé a un equip, i l'excursió que vam fer l'altre dia va ajudar".

Per últim, Francesc Solana ha destacat que "Upshaw és un jugador polivalent, en etapa de maduresa que ens podrà aportar molt en el rebot ofensiu", mentre que de Whittington espera "que ens ajudi la seva experiència i que pot fer moltes coses sobre la pista".

tracking