La selecció empata contra els Emirats Àrabs Units

La selecció tanca la preparació per a la Lliga de les Nacions amb un empat contra els Emirats Àrabs Units

La selecció empata contra els Emirats Àrabs UnitsFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de futbol va empatar ahir a zero contra els Emirats Àrabs Units a Grödig (Àustria) en l’últim duel dels de Koldo Álvarez abans de tornar a la competició oficial el 6 de setembre contra Letònia a l’estrena de la Lliga de les Nacions. Tot i que el conjunt asiàtic arribava al matx com a clar favorit (ocupa el lloc 77 del rànquing FIFA pel 130 d’Andorra), no van ser capaços de superar els del Principat, que amb aquest marcador acumulen tres partits sense perdre en aquest 2018 (victòria contra Liechtenstein i empats contra Cap Verd i els Emirats Àrabs Units), i també tres duels sense encaixar cap gol.

Etiquetes:

El duel va començar igualat i sense cap dels dos conjunts amb un domini clar, però cap a l’equador de la primera meitat el conjunt asiàtic va fer-se amb el domini de la pilota, això sí, sense gaudir de cap ocasió clara, i amb Andorra seriosa en defensa i sense tenir cap excessiu patiment durant els primers 45 minuts. A la represa, els Emirats Àrabs van fer un pas endavant quant a domini a l’inici, però no es va veure reflectit pel que fa a les ocasions, ja que només van fer un tir a porta a la recta final del partit, obra del seu capità Ahmed Khalil, que Josep Gomes va poder enviar a córner.

Els tricolors no van conformar-se de defensar-se i també van anar a buscar la victòria en un tram final de partit que va tenir un clar color andorrà, tot i que la manca d’encert final va impedir que la victòria vingués cap al Principat. Marcio, amb un tir al minut 60, va ser el primer d’avisar, amb un tir que va sortir fregant el pal, i Sebas Gómez també va tenir una altra ocasió amb un xut desviat. Ja al temps afegit, el combinat nacional va tenir una nova ocasió clara per endur-se el triomf a les botes de Jordi Aláez però el seu xut va sortir fora per ben poc fregant el pal de la porteria de Khalid Eisa. Hauria estat un retorn rodó per al jove davanter, que tornava a disputar un duel amb el combinat nacional després de la seva llarga lesió, però finalment el partit va acabar en empat sense gols.

PRÒXIMA PARADA, RIGA

El temps dels amistosos ja s’ha acabat, i el pròxim repte per als de Koldo Álvarez serà la visita a Riga per enfrontar-se a Letònia a la primera jornada de la Lliga de les Nacions, la nova competició que impulsa la UEFA i que posarà una plaça en joc per a la pròxima Eurocopa per a les seleccions del 40è al 55è lloc del rànquing europeu, on hi ha Andorra.

A més de Letònia, els tricolors s’enfrontaran durant la primera aturada al Kazakhstan, en un duel programat per dilluns 10 de setembre a l’Estadi Nacional.

EL VESTIDOR

“El final del partit ha estat nostre”

KOLDO ÁLVAREZ. El seleccionador nacional va valorar de manera positiva l’empat contra els Emirats Àrabs Units i va destacar que “el final del partit ha estat nostre i ha estat una pena que avui no hàgim estat encertats a la darrera passada o a la finalització”. Sobre la ratxa de tres partits sense encaixar, el tècnic va assegurar que “és fruit de molta feina i de tenir poques errades”. Sobre l’estrena de la Lliga de les Nacions, Koldo va declarar que “ho afrontem amb la tranquil·litat que dona haver fet una bona fase de preparació”.

“L’empat és un bon resultat”

MAX LLOVERA. El defensa de la selecció, va destacar que “a la primera part hem estat més còmodes, a la segona ens han apretat una mica més però nosaltres hem aprofitat per fer contraatacs”. Pel que fa al resultat, el central va manifestar que “l’empat és un bon resultat, i ja pensem en els partits de la Lliga de les Nacions”. Sobre la ratxa en defensa, Llovera va explicar que “no t’ho acabes de creure perquè quan jugues amb Andorra costa. Nosaltres seguim treballant i aprofitem que portem tres partits forts al darrere”.

La selecció empata contra els Emirats Àrabs Units

tracking