NO, GRÀCIES

Cristiano Ronaldo s'estrena amb la Juventus amb victòria

Cristiano Ronaldo en una acció del partit.

Actualitzada 19/08/2018 a les 07:10
Cristiano Ronaldo va disputar ahir el seu primer partit oficial amb la Juventus a l’estrena del conjunt italià a la sèrie A, en un duel d’infart que va acabar amb victòria per 2-3 per al conjunt de Torí sobre el Chievo Verona gràcies a una diana de Bernardeschi al minut 93.
Ronaldo va ser un dels grans protagonistes del partit i va gaudir de diverses ocasions per estrenar-se com a golejador amb el seu nou club, però la manca d’encert de l’ex del Reial Madrid i la bona actuació de Sorrentino van evitar que el lusità pugués marcar cap gol.

El duel va començar de cara per la Juventus, que al tercer minut ja guanyava 0-1 gràcies a la diana de Khedira. Els locals, però, van ser capaços de remuntar gràcies a Stepinski a la primera meitat, i al gol de penal de Giaccherini a la segona. L’equip de Cristiano Ronaldo no va donar-se per vençut i va empatar amb el gol de Mattia Bani en pròpia porta. I quan semblava que la Juve estrenaria la lliga amb empat, Bernardeschi, amb un gol de taló, va donar-los el triomf.