Últim test per a la selecció abans de la Nations League

Últim test per a la selecció abans de la Nations League

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció absoluta de futbol s’enfronta aquesta tarda (18.00 hores) als Emirats Àrabs Units en el que serà l’últim partit amistós abans de tornar a la dinàmica de la competició oficial amb la disputa de la Nations League a partir del mes de setembre.

Etiquetes:

El matx contra el combinat asiàtic es disputarà a terres austríaques, concretament al Das Golberg Stadion de Grödig, Àustria. L’equip va viatjar ahir des de Barcelona fins al país europeu, i a la tarda va fer l’últim entrenament abans del matx a la ciutat de Kössen, pròxima a l’escenari del partit.

De cara al duel d’aquesta tarda, el tècnic Koldo Álvarez de Eulate va assegurar que “tot i que és pretemporada i per a molts dels jugadors sigui el primer partit, he vist les setmanes de feina que portem, i jo crec que estem força bé i millor del que estàvem altres anys a aquestes altures”.

Al davant hi haurà els Emirats Àrabs Units, que arribaran més rodats al matx, ja que acumulen 18 dies a Àustria, on han disputat tres partits amistosos on han aconseguit tres victòries. Sobre el rival, el seleccionador va assegurar que “són un equip molt complet i amb jugadors amb molta qualitat a dalt”.

tracking