atletisme

Carles Gómez, lluny de la seva marca

Carles Gómez, lluny de la seva marcaFAA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El migfondista del CAVA Carles Gómez viatjava a Berlín amb la bossa plena d’il·lusió, amb la voluntat de gaudir de l’experiència i allargar el màxim possible la seva opció de estar dins de la cursa. L’at­leta andorrà va participar a la primera sèrie de les eliminatòries de 1.500 metres del Campionat d’Europa, la seva primera cita continental a nivell absolut. A l’hora de la veritat, a Carles el va penalitzar massa que la cursa fos massa lenta. Va tancar la sèrie, va ser dotzè, aturant el crono a 4’00”02. Molt lluny de la seva marca personal, de 3’48”52.

De fet, el de l’esportista del CAVA va ser el pitjor registre de les tres sèries. “La meva ha estat la cursa més lenta de les tres”, va afirmar Gómez a la finalització de la cursa. “Pel que fa a sensacions, sincerament, m’he trobat bé. Amb el ritme que s’ha imposat he tingut la sort d’estar més temps amb ells en carrera. Tot i això, he acabat molt lluny de la meva marca personal”, va reflexionar el migfondista andorrà.

A més, va afegir que “era d’esperar” i que “estic content per l’experiència”. El seu entrenador, Joan Ramon Moya, també va fer una lectura positiva i globalment va destacar que Gómez “ha fet una temporada excepcional, amb l’assistència a moltes competicions internacionals, com el Campionat d’Espanya, el Jocs del Mediterrani, el Campionat d’Europa de Petits Estats i, ara, a Berlín”. Pel que fa a la prova, va manifestar que “ha estat una llàstima, perquè ha estat una cursa molt lenta i no era el dia per fer marca. Tot i això, s’ha mantingut en el grup un temps considerable”.

tracking