Munir, entre el Barcelona i el Sevilla

El davanter té una bona oferta del club andalús, però el Barça compta amb ell

Munir, entre el Barcelona i el Sevilla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona està de ple en la gira de pretemporada pels Estats Units, on fins ara ha disputat dos partits (el segon s’ha jugat aquesta passada matinada). En el primer hi va haver un jugador que va destacar en especial juntament amb Arthur. Es tracta de Munir, que va deixar bones sensacions contra el Tottenham i, segons apunten els mitjans de Barcelona, el club blaugrana compta amb ell per a la nova temporada després d’haver estat els darrers dos anys cedit, al València i a l’Alabès. Així li ho va comentar el director esportiu, Eric Abidal, durant l’estada per terres americanes, i ell està encantat de comptar amb una nova oportunitat a Can Barça. De fet, el seu agent i el club esperen tancar una renovació tornant dels Estats Units.

No obstant això, segons va avançar el diari Sport, el Sevilla li ha fet una molt bona oferta a Munir, que hauria de decidir si vol tenir protagonisme al conjunt andalús o per contra seguir al club on s’ha format lluitant per cada minut al camp. L’oferta, que el Barça veuria amb bons ulls, inclouria el traspàs de Munir i el d’Aleix Vidal, el qual es dona per fet des de fa temps que no seguirà per tornar a Sevilla.

Els blaugrana estan relativament tranquils en el mercat actualment i mentre s’acaben de perfilar els moviments que queden, els jugadors que han disputat el Mundial es van reincor­porant als entrenaments a Barcelona. Ahir ho van fer Leo Messi, Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets, tots ells eliminats als vuitens de final.

tracking