CURSES DE MUNTANYA

L'SkyRace Comapedrosa comptarà amb 700 corredors

La prova, puntuable per la competició mundial, es durà a terme el proper 29 de juliol i comptarà amb un participant de luxe: Kilian Jornet

Més de 600 corredors participaran a l'SkyRace ComapedrosaAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'SkyRaceComapedrosa2018 rebrà 700 corredors de muntanya de 30 nacionalitats diferents,tal comhan informat aquest matí Albert Balcells, director tècnic de la cursa, iCarloFerrari, seleccionador de la Federació Andorrana de Muntanyisme.

La trobada, quesecelebrarà el29de juliol,tindràté tres modalitatsper a quetothom hi pugui gaudir. La principal és l'SkyraceComapedrosa, un recorregut de 21 quilòmetres per muntanya amb quasi 2.300 metres de desnivell positiu. Es tracta d'una prova puntuable pel campionat del món, l'SkyrunnerWorldSeries, l'SkyrunnerNationalSeriesSpain-Andorra-Portugal,ki de la copa d'Andorra de Curses de Muntanya. Els trams seranfins alcoll de les cases, a 1958 metres, el pic de les Fonts, a 2.748 metres, i el cim delComapedrosa, a 2.942 metres d'altitud. Entre els participants destaca la presència deKilianJornet així com els andorrans Òscar i Marc Casal. La cursadonaràel tret de sortida a les8.30del matí.

Altres modalitats que s'han presentat aquest matí han estat l'SkyRaceArinsal, de 15 quilòmetres amb un desnivell de 1.415 metres enpositiu, i laCataloniaKidsCup, una prova infantil que es desenvoluparà en tres circuits diferents, segons lacategoriadels participants. En aquest cas, els participants hi hauran d'estara punt a les 9.05 i a les9.15, respectivament. L'entrega de premi es durà a terme a les 13 hores.

tracking