El Barça fitxa Malcom per 41 milions

L’extrem tenia un acord quasi tancat amb la Roma, que va caure a última hora

El Barça fitxa Malcom per 41 milions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona va fer ahir oficial el fitxatge de Malcom Filipe Silva de Oliveira per 41 milions d’euros fixos i un més en variables. L’extrem brasiler de 21 anys prové del Girondins de Burdeus, on va arribar fa tres anys.

El club francès tenia un principi d’acord amb la Roma per traspassar el jugador (fins i tot els dos clubs ho van anunciar a les xarxes socials i a les seves pàgines web) per 32 milions d’euros, però la venda va acabar caient a última hora de la nit de dilluns, un cop el Barça va mostrar el seu interès per fer-se amb els serveis del jugador. Durant la jornada d’ahir, els representants del futbolista van reunir-se a la Ciutat Comtal amb els representants del Barça i es va acabar tancant el seu fitxatge per l’entitat blaugrana.

Malcom ha disputat 96 partits amb el Girondins de Burdeus durant els últims tres anys, on ha aconseguit marcar 23 gols i ha repartit 23 assistències. El brasiler serà el tercer fitxatge que fa l’FC Barcelona de cara a la pròxima temporada, després de les incorporacions del migcampista Arthur i del central Lenglet. A més, segons mitjans catalans, el Barça segueix pendent d’incorporar un altre jugador al mig del camp.

BARÇA-ALABÉS I MADRID-GETAFE DUELS DE LA PRIMERA JORNADA

La seu de la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) va acollir ahir el sorteig del calendari de la primera divisió del futbol espanyol. L’FC Barcelona estrenarà la defensa del títol a casa contra l’Alabès, mentre que el principal aspirant, el Reial Madrid, també debutarà com a local, en aquest cas contra el Getafe, en la jornada que es disputarà el cap de setmana del 18 i 19 d’agost. El primer dels clàssics serà al Camp Nou a la jornada 10 (28 d’octubre), mentre que el de la segona volta es disputarà al Santiago Bernabéu el 3 de març (jornada 26). A l’última jornada, el Barça visitarà l’Eibar, i el Madrid rebrà el Betis a casa.

tracking