La fiscalia demana reobrir la investigació del 'Cas Abidal'

Demana esclarir les diferències que s’observen a la documentació

La fiscalia demana reobrir la investigació del 'Cas Abidal'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La fiscalia espanyola va informar ahir que ha demanat reobrir la investigació pel suposat trasplantament il·legal de fetge de l’exjugador del Barça i actual secretari esportiu de l’entitat, Eric Abidal. En un comunicat va explicar que ha demanat al Jutjat d’instrucció número 28 de Barcelona, que ja s’havia fet càrrec de la causa i la va arxivar el passat mes d’abril, que segueixi investigant aquest cas per “determinar amb exactitud la identitat del donant”. La fiscalia, de fet, va demanar diligències per “esclarir les diferències que fins ara s’observen a la documentació que hi ha a la causa”.

Aquesta demanda de la fiscalia espanyola arriba una setmana després que l’ONT (Organització Nacional de Trasplantaments d’Espanya) conclogués la seva investigació assegurant que el trasplantament s’havia fet d’acord amb la llei, a més d’anunciar fa una setmana que es personaria si es reobria el cas.

En l’aspecte esportiu, l’FC Barcelona marxa avui cap als Estats Units, on realitzarà la gira de pretemporada. A més, el club va anunciar la cessió de Douglas al Sivasspor turc de cara a aquesta temporada.

tracking