Alberto Lopo se'n va molt agraït a l'Inter i a Andorra

L’exjugador de l’equip escaldenc inicia el 13 d’agost la seva primera etapa com a professional a les banquetes

Alberto Lopo se'n va molt agraït a l'Inter i a AndorraFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una història breu, però intensa i amb molts bons records. Alberto Lopo torna al club que el va veure néixer com a futbolista professional, l’RCD Espanyol. Lopo començarà el proper 13 d’agost el seu periple com a entrenador professional i ho farà al club blanc-i-blau com a segon entrenador del cadet A.

Etiquetes:

Aquesta decisió, òbviament, portava implícita la de no continuar a l’Inter d’Escaldes malgrat la gran experiència viscuda durant cinc mesos al Principat. El veterà central de 38 anys va ater­rar a finals del mes de gener a la Lliga Multisegur Assegurances i va disputar una dotzena de partits. Un cop va acabar la temporada, expirava el vincle de Lopo amb l’Inter. Tot i això, tant el jugador com l’entitat es mostraven en sintonia i cap de les parts descartava la continuïtat un any més de la relació.

El futur més immediat de Lopo passava per les banquetes. Durant la seva experiència al país ja va fer pràctiques d’entrenador al juvenil de l’EDFOR de la Seu d’Urgell. Les negociacions amb l’Espanyol es van acabar de resoldre fa uns dies i el català iniciarà la seva carrera a l’àrea tècnica. L’exfutbolista de L’Hospitalet, però, deixa l’Inter d’Escaldes amb un record immillo-rable: “he passat uns mesos genials, increïbles, a Andorra, i amb un grup humà espectacular”. “Segurament que ens tornarem a creuar en un futur, perquè he estat encantat al Principat”, va manifestar.

tracking