Fi a l'aventura europea de l'Engordany

El Kairat Almaty goleja els del Principat amb quatre dianes de Márton Eppel

Fi a l'aventura europea de l'EngordanyFC KAIRAT ALMATY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Engordany va acabar ahir la seva prime- ra aventura en com­petició europea amb una golejada per 7-1 a Ka­zakhstan contra el Kairat Almaty en el duel de tornada de la pri­mera ronda de l’Europa League. Els tricolors ja havien fet la feina a la ronda preliminar amb la classificació contra el Folgore de San Marino, i sabien que avançar una altra fase era impossible, tant pel potencial del conjunt kazakh, com pel 0-3 del matx d’anada a l’Estadi Comunal. El duel d’ahir va començar malament per als d’Otger Canals i Pepe Mengual, ja que als 11 minuts de partit ja queien per 2-0 amb dues dianes de l’hongarès Márton Eppel, gran protagonista del partit amb quatre gols. Per als locals també van marcar Vorogovskiy, Islamkhan i Eseola, mentre que el de la UE Engordany va ser obra del gal Morgan Lafont.

Etiquetes:

Després del matx, Pepe Mengual va assegurar que “el partit ha estat el que esperàvem”, i va afegir que “el Kairat Almaty té un súper equip i està contrastada tota la seva qualitat”.

D’altra banda, després de caure a la fase preliminar de la Champions, ja es coneix el rival del Vall Banc Santa Coloma a l’Europa League, que serà el Valur d’Islàndia. L’anada serà dijous vinent a les 20 hores al Comunal.

tracking