Martí assegura que "lluitarà" perquè es mantingui Grandvalira

El president de la FAE remarca que les proves del 2019 són un "repte organitzatiu i un objectiu de país"

Aparador per a Andorra amb les finals de Copa del Món del SoldeuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cap de Govern ha afirmat que "lluitarà" perquè es mantingui la marca Grandvalira i es reunirà amb totes les parts implicades en la societat, en l'acte celebrat aquest matí a Soldeu on ha remarcat que aconseguir esdeveniments com les finals de les proves d'esquí que acollirà el sector canillenc el 2019 uneixen el Principat.

El president de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Pepi Pintat, ha destacat la importància que suposa per a Andorra figurar "en el calendari internacional" de proves d'esquí i ha assegurat que amb les finals de Copa del Món que Soldeu acollirà l'any vinent "es referma en el seu posicionament i en l'aposta que la Federació va iniciar fa molt de temps", segons ha comentat en el primer acte oficial de les finals del 2019 aquest matí a Soldeu. Pepi Pintat ha ressaltat que una vegada més "una competició d'altíssim nivell servirà per ser aparador del nostres país" i ha assenyalat que es tornarà a demostrar el valor d'Andorra per al que considera és "un gran repte organitzatiu i objectiu de país".

Les autoritats i responsables de l'organització han indicat que les obres de la plataforma de Soldeu evolucionen en els terminis previstos.

tracking