L'Unicaja paga i Fernández deixa el MoraBanc Andorra

L'Unicaja paga i Fernández deixa el MoraBanc AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La marxa de Jaime Fernández del MoraBanc Andorra era qüestió de dies. Finalment, l’Unicaja de Màlaga, on firma per tres anys, va pagar ahir els 250.000 euros de la clàusula per rescindir unilateralment el seu contracte i el madrileny va quedar desvinculat del club.

Etiquetes:

El ja ex-jugador tricolor va aprofitar les xarxes socials per acomiadar-se del club i va escriure un missatge a Twitter afirmant que “ha estat un any increïble, mai em cansaré de donar-vos les gràcies per acollir-me d’aquesta manera”. A més, també va agrair “al club donar-me l’oportunitat i la confiança per viure una temporada històrica. Us trobaré a faltar. Fins aviat”.

Qui tampoc vestirà la propera temporada la samarreta del MoraBanc és Aleksander Vezenkov. L’ala-pivot era un dels objectius del MoraBanc Andor­ra per reforçar-se aquest estiu, però dos equips d’Eurolliga com Gran Canària i Olympiacos s’estan disputant fer-se amb els seus serveis.

A més, Dylan Ennis va fer les primeres declaracions com a tricolor a la web del club i va assegurar que “la raó més important per signar pel MoraBanc Andorra són les competicions que disputa”, i va assegurar “no estar obsessionat ni pressionant-me amb l’NBA”.

tracking