Sagan obté el mallot groc enmig d'un final accidentat

L’eslovac guanya l’esprint de la segona etapa mentre que el resident Luis León Sánchez abandona per una dura caiguda

Sagan obté el mallot groc enmig d'un final accidentat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Peter Sagan es va imposar al caos final de la segona etapa del Tour de França 2018, de 182 quilòmetres, entre les localitats de Mouilleron-Saint-Germain i la Roche-sur-Yon. Com pràcticament totes les jornades de la primera setmana, es tractava d’una etapa pensada per als esprintadors i després d’acabar segon a l’etapa inaugural, l’eslovac es va poder adjudicar el triomf ahir en un esprint reduït per la multitudinària caiguda que es va produir a l’últim quilòmetre i que va afectar, entre d’altres, el guanyador de la primera etapa, el colombià Fernando Gaviria.

A més, a la jornada d’ahir també es van viure els primers abandonaments d’aquest Tour, un dels quals va afectar un resident a Andorra. Luis León Sánchez (Astana) va patir una caiguda a quaranta quilòmetres de l’arribada després de no poder evitar una vorera alta, que va impossibilitar que seguís en curs.

Per la seva part, els segons de bonificació van permetre a Sagan vestir el mallot de groc del líder de la classificació general del Tour, en la qual el gran favorit, Chris Froome, és 84è a 1’07’’ de l’eslovac, mentre que el millor ciclista resident a Andorra és Dan Martin, 41è a només 16 segons del lideratge.

Avui es disputa una contrarellotge per equips de 35 quilòmetres a Cholet.

tracking