Albert Viladrich, nou tècnic de la UE Santa Coloma

El curs passat havia format part del cos tècnic de l’FC Andorra i arriba després d’una mala temporada colomenca

Albert Viladrich, nou tècnic de la UE Santa ColomaM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Viladrich serà el tècnic de la Unió Esportiva Santa Coloma la propera temporada. El solsoní de 35 anys havia format part del cos tècnic de l’FC Andorra el curs passat juntament amb el seu germà. Candi Viladrich, i l’entitat groc-i-negra li encomana el nou projecte després d’una mala temporada en què els colomencs van ser cinquens a la fase regular de la Lliga Multisegur Assegurances i van haver de disputar el play-off per no baixar.

Etiquetes:

Durant la presentació feta ahir a la Borda Mateu, Viladrich va assegurar que “ha estat una sorpresa per a tots, però ha sortit l’oportunitat i l’agafo com un repte i una experiència més, amb il·lusió”. Pel que fa a l’estil de joc que implantarà a la UE Santa Coloma, va manifestar que creu “que a tots els entrenadors que ens agrada el futbol, ens agrada un estil de toc, però ara necessitem guanyar i el primer que hem de fer és conèixer l’equip i els jugadors”.

El tècnic català també va parlar sobre els objectius per a la propera temporada, i tot i assegurar que la directiva no li ha marcat cap objectiu va matisar que personalment se n’ha posat dos. El primer és que “ja que faig els quilòmetres per venir aquí intentarem ser campions. Sé que és difícil, però si no potser no pujaria”. I l’altre és “que tothom que formi part de la UE Santa Coloma se senti orgullós del seu dia a dia”.

A més de Viladrich, la UE Santa Coloma incorpora l’extrem Nouddin el-Morabiti, que també va jugar a l’FC Andorra.

tracking