Olimpisme

Triomf tricolor a l'últim duel de petanca

L’equip andorrà format per Bruno Santmann i Frederic Breton supera Mònaco

Triomf tricolor a l'últim duel de petancaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Jocs del Mediterrani de Tar­ragona 2018 ja són història, almenys per la delegació del Comitè Olímpic Andorrà, que ahir va veure competir els seus últims esportistes a la ciutat catalana.

En petanca, la parella tricolor formada per Bruno Santmann i Frederic Breton va tancar la competició amb una victòria contra Mònaco per 13-3. El triomf no va servir als del Principat per passar de ronda i accedir a les semifinals, ja que a més de la derrota de divendres contra Espanya per 3-13, ahir van perdre els dos partits que van disputar al Velòdrom de Campclar, primer contra el Mar­roc per 2-13, i després contra Itàlia per 6-12. La parella andorrana va finalitzar així com a quart classificat del grup 2 per darrere de Marroc, Itàlia i Espanya, i només per davant de Mònaco.

L’altre esport amb representació tricolor va ser la prova de contrarellotge en ciclisme, on Òscar Cabanas va finalitzar en 19a posició, i Samu Ponce en 20a. Cabanas va completar els 25 quilòmetres del recorregut que transcorria per Salou i Vila-seca en un temps de 33’46”, a 3’15” de l’italià Edoardo Affini, vencedor de la prova, mentre que Ponce va marcar un crono de 35’04”, a 4’33” del vencedor. El podi el van completar el lusità Domingos Gonçalves i l’eslovè Izidor Penko.

Avui es tanquen els Jocs del Mediterrani amb les últimes finals en esports d’equip, i la cerimònia de clausura, que arrencarà a les 21 hores al Nou Estadi del Gimnàstic de Tarragona.

tracking