Olimpisme

Triomf d'Andorra en el comiat del bàsquet 3x3 a Tarragona

La selecció femenina supera a la pròrroga Eslovènia per 19 a 21

Triomf d'Andorra en el comiat del bàsquet 3x3 a TarragonaJOAN RUIZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació andorrana per fi va poder tornar a rebre una nova alegria als Jocs Mediterranis de Tarragona ahir. Va ser a través de la selecció femenina de bàsquet 3x3, que va acomiadar la seva participació amb una bona victòria contra Eslovènia a la pròrroga (19 a 21). Clàudia Guri, Clàudia Brunet, Cristina Andrés i Anna Mañà van culminar un gran torneig amb aquest triomf, que malgrat la bona imatge deixada a Tar­ragona només es van poder adjudicar aquesta victòria, mentre que els nois van cedir en els dos partits disputats, de manera molt ajustada.

Un altre dels representants que es va acomiadar dels Jocs ahir va ser l’altre andorrà que ha assolit un gran resultat a Tarragona, Gorka Arajol. El regatista va cloure la seva participació amb una 8a plaça en l’última cursa i la 16a de la general de la categoria Laser de vela.

Per la seva part, Jorge González no va poder amb el seu rival, el marroquí Achraf Mahboubi, en la seva estrena als Jocs. Les altres tres debutants d’ahir, les noies de gimnàstica rítmica, tampoc van poder accedir a la següent ronda. Judith Flinch va ser 20a, Andrea Ramos 21a i Jéssica Pereira 22a d’entre 25 competidores.

En petanca, Frederic Breton i Bruno Santmann van caure contra Espanya (13 a 3) i avui disputaran dos duels més en una jornada en què també es farà la prova de contrarellotge de ciclisme amb Samu Ponce i Òscar Cabanas, que servirà per tancar la participació andorrana als Jocs.

tracking