Estades esportives

La 21a edició del Nike Camp tindrà quasi 900 participants

Hi col·laboren esportistes com Iñaki Williams o Joan Carles Navarro

La 21a edició del Nike Camp tindrà quasi 900 participantsNIKE CAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nike Camp d’Andorra arrenca demà amb gairebé 900 inscrits l’edició del 2018, que s’allargarà fins al proper 14 de juliol. El d’enguany serà el 21è campus de futbol, 20è de bàsquet, i segon de futbol sala, que fa que en els últims 21 anys hagin passat més de 16.000 esportistes pel Principat. Un dels principals al·licients per als joves d’entre 8 i 19 anys que hi participen és l’assistència d’estrelles dels diferents esports, i aquest any no serà diferent.

En futbol hi haurà la presència del jugador de l’Athletic Club, Iñaki Williams, i també de Sergio Gómez (Borussia Dortmund) i Alexia Putellas (Barça), tot i que no es descarta que vingui algun jugador més. Pel que fa al bàsquet (del 8 al 14 de juliol), hi haurà un jugador professional cada dia, amb clàssics del campus com Joan Carles Navarro, Pierre Oriola i Guillem Vives, o d’altres com Víctor Claver, Alberto Abalde o Xabi López-Aróstegui. Per últim, en futbol sala destaca la presència de Ferrao, futbolista del Barça Lassa.

A més de les activitats esportives, els participants al Nike Camp també realitzaran diferents activitats lúdiques amb visites a Naturlandia o Caldea.

tracking