RÚSSIA 2018

Anglaterra es passeja

El conjunt de Southgate assoleix els vuitens amb una golejada d’escàndol sobre Panamà, a càrrec de Harry Kane

Anglaterra es passeja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anglaterra va aconseguir ahir una golejada d’escàndol davant la debutant Panamà (6 a 1), que va optar per un sistema més ofensiu que a l’estrena amb els belgues. Com era d’esperar no li va anar gaire bé, ja que els jugadors anglesos els van obrir en canal amb una maneta a la primera meitat.

Ara bé, l’alegria que van viure els aficionats panamenys desplaçats a Nijni Nóvgorod no els la traurà mai ningú dels seus cors i retines, perquè van vibrar en primera persona amb el primer gol amb segell del seu país en una cita mundialista. Concretament va ser el veterà central de 37 anys Felipe Baloy, que va aprofitar una jugada a pilota aturada per arran de gespa batre Jordan Pickford. Just abans d’aquest moment l’electrònic marcava un 6 a 0 i els de Gareth Southgate van buscar el setè, que així els permetés liderar el grup G pel goal average i no pas pel fair play.

En qualsevol cas, no ho van assolir i a la darrera jornada de la primera fase d’aquest Mundial de Rússia s’enfrontaran amb Bèlgica, en un duel d’alt voltatge per la primera plaça i segurament alhora esdevindrà una batalla entre killers de l’àrea. Harry Kane va adjudicar-se un hat-trick per col·locar-se com a pitxitxi amb cinc dianes, mentre que de prop el segueix el belga Romelu Lukaku amb quatre.

Portugal i Espanya

Un altre que també en registra quatre i vol eixamplar el seu caseller de gols és Cristiano Ronaldo. Portugal es juga avui (20.00 h) el bitllet de vuitens davant l’Iran, que no renuncia a res per passar de ronda, tot i les limitacions tècniques que té. De la seva part, Espanya tampoc està matemàticament classificada. No obstant això, el rival, Marroc, sí, i ho té un pèl més fàcil. Els onzes de Fernando Santos i de Fernando Hierro inclouran novetats respecte als partits anteriors.

Polònia, sense vuitens

Colòmbia va eliminar Polònia en golejar-la per 0 a 3 i amb una obertura de llauna de Yerry Mina. El xoc entre Japó i Senegal va acabar amb taules (2 a 2).

tracking