olimpisme

La delegació tricolor es vesteix de gala a Tarragona

Andorra va desfilar en la quarta posició de 26 països a la cerimònia d’inauguració dels divuitens Jocs del Mediterrani

La delegació tricolor es vesteix de gala a TarragonaAgències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nou Estadi de Tar­ragona va acollir ahir la inauguració de la 18a edició dels Jocs del Medi­ter­rani, en una cerimònia marcada per les actuacions musicals de cantants com Lucrecia, María Ángeles Lopez i Antonio Orozco. Pel que fa a l’escenografia, la cerimònia va parlar de les pedres, les persones i el mar Mediterrani, tal com va reconèixer el director artístic de la gala, Hansel Cereza.

Andorra va desfilar en quarta posició dels 26 països participants per darrere de Grècia, Albània i Algèria. Tot i que la delegació esportiva és de més de 30 participants, a la desfilada d’ahir només va haver-hi una desena de membres, encapçalats per la nedadora Mònica Ramírez, que havia estat designada banderera per part del COA. Tampoc va faltar la representació institucional, ja que tant el cap de Govern, Toni Martí, com la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, eren presents a la llotja.

Entre avui i l’1 de juliol es reuniran a Tarragona més de 3.600 esportistes de 26 països que competiran en les 33 disciplines esportives del programa dels Jocs del Mediterrani, repartides en 16 seus. Gorka Arajol, en vela, serà avui el primer dels representant de la delegació tricolor.

tracking