El comiat perfecte de l'FC Andorra per a Ferran Pol i Candi Viladrich

El conjunt tricolor s’imposa a l’Atlètic Alpicat i tanca amb un triomf una temporada d’alts i baixos

El comiat perfecte de l'FC Andorra per a Ferran Pol i Candi ViladrichA. C.

L’FC Andorra va tancar ahir la temporada amb un triomf solvent contra l’Atlètic Alpicat. Els gols d’Emili Garcia a la primera part i de Jordi Rubio a la segona, després de l’empat del conjunt lleidatà (2 a 1), van servir per posar un bon punt final a una temporada amb molts alts i baixos. L’objectiu de la permanència es va assolir molt abans de l’esperat, però també es va quedar amb la mel als llavis d’intentar lluitar amb els de més amunt. Finalment, amb els tres punts d’ahir els tricolors ocupen la novena posició de la taula amb 49 punts.

El d’ahir no va ser un comiat de temporada qualsevol, ja que un dels fixos de l’equip, Ferran Pol, defensava per darrera vegada la porteria. Va ser substituït al minut 80 i els companys van tenir un detall amb ell. Van córrer cap a la banda i li van fer un passadís de sortida. “M’ha agafat de sorpresa, ha estat molt bonic. El partit ha anat molt bé i he gaudit com un nen petit, com quan vaig debutar”, va comentar Pol. El porter espera seguir jugant al Principat i ajudar en la transició els porters joves que venen a la selecció. “El més segur és que segueixi a Andorra. La selecció em crida molt i vull donar suport al jovent que puja”, hi va afegir.

També va ser el darrer partit a l’Andorra de Candi Viladrich, que va arribar a mitjan campanya. “Ha estat un bon partit de comiat. El balanç de la temporada ha de ser bo perquè l’objectiu s’ha complert”, va assenyalar el tècnic. Ara, la feina passa als despatxos. La primera serà buscar el nou entrenador, que es dona per fet que serà Richard Imbernón.