x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
curses de muntanya

Ferran Teixidó no pot passar del 13è lloc a la Copa del Món de la Zegama

Actualitzada 26/05/2018 a les 07:17
“Cursa per oblidar.” Així de directe va ser Ferran Teixidó després de la cursa del Vertical Kilometer World Circuit a la Zegama, la tercera cita de la Copa del Món de la temporada, la qual comptava un 50% més en puntuació respecte a les altres proves del calendari. L’andorrà, que competia per segona vegada després de la difícil lesió que va patir la temporada passada, no va tenir bones sensacions a terres basques des de l’inici i no va poder passar de la 13a posició final.
El recorregut d’aquesta vertical sol afavorir Teixidó, però la previsió de tempesta elèctrica va obligar a modificar-lo a última hora, passant dels 5,2 quilòmetres de llargada i 1.000 metres de desnivell als 4,2 i 800, respectivament. “El canvi de recorregut m’ha perjudicat, ja que era més per córrer que el traçat original, el qual s’adaptava molt bé a les meves característiques”, va indicar l’andor­rà. Finalment, Teixidó va marcar un registre de 37’30’’, quedant a més de sis minuts del més ràpid, Rémi Bonnet (31’24’’). El suís va estar acompanyat al podi pel català Oriol Cardona i per Imanol Goñi.

Tot just acabar la prova, el cor­redor del Principat volia passar pàgina. “Ja he de pensar en la propera competició”, va indicar. Aquesta serà en menys d’una setmana a Portugal, on divendres vinent es disputarà la Santana Madeira i on Teixidó espera recuperar les bones sensacions.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts