El Vissel Kobre fitxa Andrés Iniesta per a tres anys

El futbolista agraeix la confiança que li ha donat el club japonès

El Vissel Kobre fitxa Andrés Iniesta per a tres anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andrés Iniesta va ser presentat ahir com a nou jugador del Vissel Kobe, de la J1 League japonesa, per a les tres temporades vinents. Aquest club nipó està presidit per Hiroshi Mikitani, que també és director de Rakuten, actual patrocinador principal del Barça, una relació que ha ajudat a fer que s’acabés tancant el fitxatge del jugador manxec, que semblava que recalaria a la Xina.

Durant l’acte de presentació celebrat a Tòquio entre una gran expectació (hi havia més de 350 periodistes), Iniesta va assegurar que “aquest fitxatge suposa un repte molt il·lusionant i molt especial per a mi”. A més, va agrair al seu nou club “la confiança i fe cega que li han mostrat com a jugador i com a persona per poder fer créixer l’equip”. El migcampista també va mostrar el seu afecte pel Japó i en va destacar “la seva cultura i la seva gent”, i va manifestar: “Intentaré adaptar-me el més ràpidament possible al meu nou destí juntament amb la meva família.”

De la seva banda, el president del club, Hiroshi Mikitani, va destacar el “lideratge d’Iniesta, els seus valors i la seva capacitat d’influència global”, que va destacar que serà “una inspiració per al club, per a tota la lliga i per a la societat japonesa”.

tracking