caminada popular

El comú espera uns 240 inscrits al Tomb Lauredià

La marxa lúdica pels camins de la parròquia comptarà amb tres recorreguts, amb distàncies de 4, 8 i 16 quilòmetres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria va presentar ahir la quarta edició del Tomb Lauredià, la caminada popular que la parròquia celebra pels camins del territori en un esdeveniment de marcat caràcter familiar i no competitiu.

L’edició d’enguany se celebrarà dissabte 9 de juny i hi haurà tres recorreguts com està sent habitual els últims anys, un de curt de quatre quilòmetres i 250 metres de desnivell, el mitjà de vuit quilòmetres i 300 metres de desnivell, i el més llarg, que tindrà 16 quilòmetres de distància i 800 metres de desnivell. Després de la caminada es farà, com és habitual, un dinar popular, en aquest cas una arrossada que es farà al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Les inscripcions ja fa uns dies que estan obertes i es poden fer al Centre esportiu de Sant Julià, tant de manera presencial com en línia, com a l’oficina de turisme. El Tomb Lauredià s’ha anat consolidant durant els últims anys i la participació ha anat pujant. De fet, el 2016 hi van participar 140 persones, mentre que l’any passat van ser 243, uns números que des de l’organització esperen que es mantinguin per a l’edició d’enguany, tal com va assegurar el conseller d’Esports de la parròquia, Pere Pràxedes, que va declarar que “volem, com a mínim, igualar la xifra que vam assolir l’any passat de 243 inscrits”.

A més, també hi haurà un concurs d’Instagram per als participants amb premis de la botiga Jorma Trail.

El comú espera uns 240 inscrits al Tomb Lauredià

tracking