x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Tot per decidir

El MoraBanc Andorra es jugarà la classificació final a l’ACB i a quin rival s’enfronta al play-off el dijous contra el València al Poliesportiu
La derrota del MoraBanc Andorra a Màlaga contra l’Unicaja encara cou, en especial pels 19 punts de marge que va deixar escapar l’equip tricolor, i també per les últimes jugades polèmiques, però tot i el cop que va rebre el vestidor dissabte a la nit, el bàsquet dona una segona oportunitat i els tricolors arribaran a l’última jornada (dijous a les 20.30 hores contra el València Basket al Poliesportiu) amb opcions matemàtiques d’acabar entre la cinquena i vuitena posició en funció dels resultats.
Els quatre primers llocs ja estan definits amb Madrid, Baskonia, Barça i València en aquest ordre, que esperen
  • #1 joan
    (21/05/18 20:36)

    És una autèntica vergonya que més enllà del que diu entrenador d'Unicaja amagueu la lamentable actuació de jugadors i tècnics del MoraBanc destrossant part de vestidors. Igual com és una vergonya que després de deixar-se remuntar 19 punts es foti la culpa als àrbitres. Es pot perdre i es pot guanyar, però l'educació, el respecte i la dignitat no s'hauria de perdre mai. Quina imatge més pobre pel país que es va donar.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts