El MoraBanc Andorra visita Màlaga sense relaxació

Peñarroya està pendent de l’estat de Jaime Fernández, amb un procés gripal, que no ha pogut entrenar els últims dies

El MoraBanc Andorra visita Màlaga sense relaxacióXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra ja ha enllestit la classificació per al play-off a dues jornades del final, però ni de bon tros ho vol deixar aquí. Així es desprèn de les paraules del tècnic, Joan Peñarroya, que ahir va assegurar que “per nosaltres ser al play-off és un èxit, però aquests jugadors tenen ganes de fer-ho bé”, i hi va afegir que “es veuen amb capacitat de competir amb tothom i crec que arribarem en bones condicions”.

Etiquetes:

Un triomf demà a Màlaga garantiria matemàticament la sisena plaça (la millor a la història del club) i permetria als tricolors seguir aspirant a ser cinquens. Sobre una possible relaxació, el tècnic va manifestar que “l’equip ha d'estar tens i preferir ser sisè que setè, o cinquè que vuitè, i les victòries reforcen i ajuden per preparar el play-off”. A més, l’egarenc va agregar que “si podem acabar amb vint triomfs millor que amb divuit, i aquest sentiment el vestidor el té”.

El principal maldecap per a Peñarroya té a veure amb Jaime Fernández. L’entrenador va explicar que el base madrileny està passant per un procés gripal amb angines i no ha pogut fer cap dels últims entrenaments (ni el de dimecres ni el d’ahir). Tot i això, Peñarroya va declarar que esperen “que pugui viatjar”, un viatge que l’equip farà avui a primera hora de la tarda cap a Andalusia.

tracking