Ciclisme

La Purito arriba al límit de les 2.000 inscripcions

L’organització de la marxa estudia com donar cabuda a més participants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja és un clàssic que La Purito Andorra, la marxa cicloturista apadrinada pel resident Joaquim Purito Rodríguez i que enguany encara la quarta edició, tanqui inscripcions abans d’hora. Enguany, i després de l’anunci de la participació de Carlos Sastre com a convidat estrella, les inscripcions han anat com un tro i s’han esgotat les 2.000 places marcades com a límit a falta de més de dos mesos i mig per a la celebració de la prova, que es disputarà el 5 d’agost. No obstant això, l’organització estudia com donar cabuda a més ciclistes com, per exemple, tancant algun dels ports pels quals passa la prova. Mentrestant, es farà una llista d’espera per a la gent que s’hagi quedat a fora i vulgui participar-hi, en cas que finalment es doni amb la tecla per encabir més persones.

El Purito ho va explicar ahir al comú d’Andorra la Vella, on va signar per tercer any consecutiu un conveni de col·laboració. La marxa rebrà un total de 8.360 euros de la corporació i a canvi la imatge del comú es veurà en diversos suports publicitaris, especialment en el tram que passarà per la capital, amb la pujada a la Comella com a part principal, en els tres recorreguts.

En l’acte, l’exciclista va aprofitar per parlar de l’èxit que estan tenint alguns residents companys seus al Giro, com Simon Yates, l’actual líder. “Des que vaig arribar han vingut molts ciclistes. Per entrenar és un lloc perfecte, amb poc trànsit i tranquil·litat, que és el que valorem”, va comentar.

La Purito arriba al límit de les 2.000 inscripcions

tracking