futbol sala

El campió de segona treu els colors al de primera divisió. (4-8)

Capritxos i sorpreses del món de l’esport en el marc dels quarts de final del Memorial Canut de futbol sala. El Sideco Futbol Club Encamp, campió de la Lliga Viatges Pantours, va caure dijous nit per 4 gols a 8 contra el vencedor de segona, el Tortell Atlètic Club Escaldes. Els encampadans, amb Javier Saviola a les seves files, van engegar el matx dominant en el marcador i quasi sentenciant aconseguint un 3 a 1. Ara bé, els escaldencs no van llançar ni molt menys la tovallola i es van plantar a les acaballes de la cita amb un sorprenent i merescut 3 a 8. Així doncs aquests es van classificar per a les semifinals del torneig. De la seva part, l’Immobiliària Cisa la Massana va superar per 7 a 5 la Penya Encarnada i pugnarà amb el Tortell per fer-se un lloc a la final. El Construmosa DDS Madriu va guanyar l’CFS Pas de la Casa per un còmode 5 a 2, mentre que el Futbol Club Lusitans no va poder amb un ferm SAE Sant Julià. D’aquesta manera, els de la capital i els lauredians protagonitzaran l’altra semi. La federació va publicar que aquests duels es disputaran dimecres vinent 16 de maig.