Els 'isards', concentrats per a la final

Necessiten guanyar demà a Croàcia per mantenir-se a la Conferència 1 sud

Els 'isards', concentrats per a la finalM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els isards afronten demà un partit decisiu contra Croàcia a l’Estadi Nacional (17.00 hores) en un duel clau per mantenir-se a la Conferència 1 sud, i és que als andorrans només els val la victòria per no perdre la categoria.

Etiquetes:

La selecció afrontarà aquest important matx amb diverses baixes, especialment en primera línia, unes absències que “ens fan molt mal i ens passaran factura”, segons va admetre un dels seleccionadors, Peter Lucas, que alhora va afirmar que “crec que tenim un equip més competitiu que el que vam portar a Malta”, on els tricolors van caure per 89-3. Al costat oposat, el jugador del júnior del VPC, Adrià Calvo, va entrar a la seva primera llista amb els isards, mentre que Peter Ambor, Roger Fité i Paul Alieu disputaran el seu últim partit com a integrants de la selecció. Precisament sobre aquestes retirades, l’altre seleccionador, Josep Magallón va voler “agrair-los la seva dedicació tant a la Federació Andorrana de Rugbi com al VPC”.

Pel que fa al rival, Magallón, va assegurar que “no tenen el nivell de Malta, però ells són un equip físic, dur i jove. Esperem competir, fer un bon partit de rugbi, i a veure si nosaltres tenim opcions”. Els croats no s’hi juguen res a efectes classificatoris, ja que ni poden pujar ni baixar a la taula en funció del resultat. Sobre aquest aspecte, Magallón va explicar que “espero que mentalment estiguin relaxats”.

Coincidint amb el matx vital de demà, la federació organitzarà abans del partit un dinar solidari a l’Estadi Nacional a un preu de 33 euros per recaptar fons per a la Fundació Joan Petit de nens amb càncer. A més, els isards estrenaran publicitat de Crèdit Andorrà a la samarreta.

tracking