L'FC Andorra afronta el final de lliga sense pressió

Els tricolors ja estan salvats matemàticament i avui reben l’Almacelles en un duel ajornat pels partits de la selecció

L'FC Andorra afronta el final de lliga sense pressióFCA / N. F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra juga avui a la Borda Mateu (12.00 hores) contra l’EFAC Almacelles el duel que es va ajornar al març pel compromís que la selecció va jugar contra Liechtenstein i l’estada de preparació que va fer a Andalusia de cara a la Lliga de les Nacions, que comença al setembre. Amb el punt de dissabte contra la Unificación Bellvitge i els resultats dels rivals, els tricolors ja estan salvats matemàticament, una circumstància que l’entrenador, Candi Viladrich, espera que ajudi a tornar a sumar una victòria: “Afrontem el partit sense pressió i amb l’objectiu d’intentar trencar la mala ratxa i tornar a guanyar una altra vegada.”

Etiquetes:

Precisament en aquest sentit, el tècnic creu que l’equip ha notat durant els últims enfrontaments la pressió per la mala dinàmica i no poder tancar la permanència, i va assegurar que “en els últims partits hem tingut una mica d’ansietat per no poder guanyar i se’ns escapaven partits per petits detalls”. El tècnic va afegir que “també hem notat que estem justos de forces perquè estem fent un sobreesforç descomunal i al final els jugadors el pateixen”.

L’FC Andorra no s’hi juga res, però el rival tot el contrari, ja que si l’Almacelles guanya demà a la Borda Mateu li prendria al Martinenc la segona posició, que dona el dret a jugar la promoció d’ascens a tercera divisió. Candi Viladrich creu que “serà un partit complicat perquè ells vindran per totes i amb agressivitat perquè s’ho juguen tot”.

tracking