El Reial Madrid busca la seva tercera final seguida

Els de Zinedine Zidane defensen un 1 a 2 de l’anada a Munic

El Reial Madrid busca la seva tercera final seguida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Reial Madrid pot convertir avui (20.45 h) en possible el que semblava inaccessible per a qualsevol equip: conquerir dues edicions consecutives de la Champions i accedir a una tercera final en tres anys. L’últim obstacle que té al davant és un Bayern ferit i obligat a remuntar l’1 a 2 de l’anada, una fita que sembla poc probable, i més tenint en compte que el capítol de baixes no acompanya els alemanys.

Ja va perdre Arturo Vidal abans del partit de l’Alianz Arena i en aquest van afegir dos peces clau a la llista de lesionats: Jérôme Boateng i Arjen Robben. El primer ja es va dir des d’un primer moment que anava per llarg, mentre que el segon va ser confirmat ahir. Pel costat blanc, Carvajal també va ser un dels caiguts de l’anada, a més d’Isco, del qual es va confirmar ahir que serà baixa.

Kíev espera un dels dos grans favorits al títol, creuats novament en una eliminatòria que és tot un clàssic del futbol europeu, i que el Madrid ha dominat en la història recent, guanyant els sis últims duels, tres dels quals a Munic.

tracking