Motociclisme

Cardelús acaba onzè per culpa d'una sortida de pista

Cardelús acaba onzè per culpa d'una sortida de pistaTEAM STYLOBIKE

Jornada agredolça per a Xavi Cardelús a València, on ahir es va disputar la segona cursa del Campionat d’Europa de Moto2. L’andorrà sortia en sisena posició i al primer revolt es va situar en quart lloc, però una sortida de pista a la segona volta el va fer baixar fins a la 24a plaça i la feina feta fins al moment se’n va anar en orris.

El pilot del Team Stylobike no es va ensorrar i a poc a poc va anar remuntant i superant rivals gràcies al ritme de cursa similar al dels capdavanters que li va permetre creuar la línia d’arribada en onzena posició. Al cinquè gir ja ocupava el 20è lloc i cinc voltes després ja havia arribat fins a la 15a plaça. Després de la cursa, Cardelús va assegurar que “la sortida de pista ha acabat amb totes les possibilitats d’aconseguir un bon resultat en aquesta cursa, en què podia estar entre els quatre primers”, i va afegir que “el regust que queda és agredolç perquè sé que el meu lloc ja està entre els quatre o cinc primers, però avui no ha pogut ser i lamentar-se ja no serveix de res.”

La propera cita per al corredor del Principat serà el cap de setmana vinent, en un repte que no serà poca cosa: el debut al Campionat del Món de Moto2 al Gran Premi d’Espanya, que se celebrarà al circuit de Jerez.