L'FC Andorra vol deixar enrere la mala dinàmica contra l'Unificación Bellvitge

L'FC Andorra vol deixar enrere la mala dinàmica contra l'Unificación BellvitgeFERNANDO GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra busca avui contra l’Unificación Bellvitge (16.00 hores) tres punts per tancar de manera ja definitiva la permanència. Els tricolors sumen sis partits sense poder obtenir els tres punts, i l’última victòria va ser el 24 de febrer a casa contra el Valls per un contundent 3-0. Tot i aquesta mala dinàmica, Àlex Martínez va assegurar que “l’equip està bé perquè ja sabíem que podia passar això perquè ha estat un any estrany i amb moltes lesions i circumstàncies complicades”, a més va afirmar que “portem una sèrie de partits sense puntuar, i demà volem demostrar que ho podem fer”.

Etiquetes:

L’Unificación Bellvitge és 16è i actualment ocupa plaça de descens a segona catalana (té la promoció a quatre punts i la salvació a 11) i el davanter del Principat espera un partit “bastant competit perquè ells necessiten puntuar sí o sí, igual que nosaltres, que volem certificar d’una vegada la permanència”.

A més de les baixes conegudes per lesió de Jordi Aláez, Jordi Betriu, Marc Pujol, Roger Nazzaro, Aarón Sánchez i Àlex Villagrasa, avui tampoc jugarà Robert Font, expulsat diumenge passat, igual que el tècnic Candi Viladrich, que no seurà a la banqueta.

tracking