El Lusitans veu excessiu el rebombori pels impagaments

El club compleix i paga les nòmines del mes de març als jugadors

El Lusitans veu excessiu el rebombori pels impagamentsFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Lusitans va complir i ahir va abonar les nòmines del mes de març als seus jugadors, tal com havia promès després del retard en els pagaments arran dels problemes econòmics que ha travessat l’entitat les darreres setmanes. Com és habitual, la plantilla va celebrar ahir un sopar de dia previ a partit i els jugadors van resoldre la seva situació amb el club, que lamentava el “rebombori” que s’ha generat per una situació en la qual considera que “no hi ha hagut cap problema”.

Etiquetes:

Membres de l’entitat explicaven al Diari que “els jugadors no s’han negat a jugar”, ja que “han sabut en tot moment el que li passava el club”, excepte un que es va absentar en alguns entrenaments. També van assenyalar que el futur de l’entitat no ha estat en perill en cap moment i que “les coses s’han tret fora de context”, tot i que van acceptar que hi ha problemes econòmics.

El Lusitans va voler donar per tancat aquest tema i, mentre pensa a abonar les nòmines de l’abril la setmana vinent, a priori, prepara un enfrontament vital per ser a Europa el curs vinent contra el líder, el Vall Banc Santa Coloma, avui a les 20.30 hores, a la Borda Mateu.

tracking