automobilisme

L'Andorra Winter Rally es correrà el 16 de desembre

La cinquena edició de la prova tindrà 205 quilòmetres, dels quals 56 estaran dividits en sis trams cronometrats

L'Andorra Winter Rally es correrà el 16 de desembrePERE NUBIOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Automòbil Club d’Andorra va anunciar ahir que la cinquena edició de l’Andorra Winter Rally se celebrarà diumenge 16 de desembre, en una cursa reservada per a vehicles històrics que estiguin homologats fins al 31 de desembre del 1987. La competició, que es realitza amb la col·laboració dels comuns d’Ordino i Canillo, tindrà una distància total de 205 quilòmetres, dels quals 56 seran cronometrats dividits en sis trams al coll d’Ordino.

El centre neuràlgic del ral·li serà la sala la Buna d’Ordino, on dissabte 15 de desembre a la tarda se celebraran les verificacions administratives i tècniques prèvies a la competició. A més, la sala també serà l’escenari del lliurament de premis diumenge 16 a la tarda. Abans, el mateix dia des de les vuit del matí tots els pilots iniciaran la primera secció del traçat. Al migdia arrencarà la segona i està previst que els primers participants acabin el recor­regut a partir de les tres de la tarda.

Les inscripcions per a l’Andor­ra Winter Rally s’obriran l’1 d’octubre i està previst que es tanquin el 7 de desembre, sempre que no se superin abans les 60 places que hi ha disponibles, límit fixat per poder desenvolupar la cursa amb seguretat total i una correcta organització. L’edició del 2017 els vencedors del ral·li van ser José Manuel López i Gerard Ferrer, que van guanyar amb un Volkswagen Golf GTi.

tracking