El Vall Banc punxa en el clàssic i l'Engordany pot acostar-se al lideratge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Restaurant Tic Tapa Sant Julià es va emportar ahir a la nit, a la Borda Mateu, el clàssic del futbol andorrà contra el Vall Banc Santa Coloma per zero gols a un. Els lauredians es van avançar en el marcador amb una diana al minut 38 de Joel Méndez i van aconseguir amb una molt bona distribució tàctica sobre el terreny de joc que els colomencs no els perforessin la porteria. Els homes de l’entrenador Richard Imbernón van disposar d’una darrera oportunitat al temps afegit que el porter Kevin Ratti va aturar amb bastanta seguretat. Posteriorment el col·legiat de la Federació de Gibraltar de Futbol (forma part d’un programa d’intercanvi entre federacions) va assenyalar el final de l’enfrontament.

Etiquetes:

Degut a la desfeta, la tercera jornada del play-off pel títol de la Lliga Multisegur Assegurances no va engegar massa bé pels interessos del Vall Banc, que novament no van poder comptar per lesió amb el defensa central internacional i capità Ilde Lima.

En el cas que aquest migdia, també a la Borda, el Futbol Club Lusitans cedeixi enfront la Unió Esportiva Engordany, el quadre blanc-i-negre es posarà a només un punt del líder blanc-i-blau. Aquesta lliga és de les més renyides dels darrers anys i sembla que l’emoció s’allargarà fins ben bé la fi d’aquest play-off.

tracking