L'FC Andorra es complica la vida

Els tricolors cauen a casa contra el Martinenc per 0 a 1 en un matx marcat per les poques arribades

L'FC Andorra es complica la vidaFCA

La permanència virtual continua resistint-se a un Futbol Club Andorra que la tarda d’ahir va cedir per la mínima a la Borda Mateu davant un rival que lluita per pujar la temporada vinent a tercera divisió espanyola, el Futbol Club Martinenc (0 a 1). Els homes de Candi Viladrich, a més, acumulen una ratxa negativa de cinc jornades consecutives sense conèixer la victòria en haver caigut al camp del Vista Alegre, empatar a casa contra el Viladecans, perdre a Sants i a Balaguer i aquesta dar­rera desfeta davant del conjunt del Guinardó.

El matx, passat per aigua, va començar amb un contrast de banquetes important, arran que els locals únicament tenien tres jugadors de refresc, mentre que els visitants fins a set. Sense cap mena de dubte les lesions i sancions han matat, estant matant i sembla que seguiran fent la guitza a l’FC Andorra fins a final de curs. Els de Miguel López van saltar a la gespa amb l’objectiu de vèncer per una qüestió motivacional. No obstant això, els de Viladrich van estar a l’altura els primers 45 minuts i al quart d’hora de joc van avisar amb una rematada de Cristian Martínez que no va prendre la direcció adequada. A partir d’aquest avís el Martinenc es va enfundar la granota de treball i va dedicar-se a penjar pilotes a l’àrea, que només trobaven la testa d’Emili Garcia i d’Àlex Sànchez. L’electrònic al descans assenyalava l’empat a res, malgrat que cinc minuts després que comencés la segona meitat Ramon Rovira es va treure un xut escorat des de la frontal de l’àrea que es va colar pel pal dret del marc defensat per Ferran Pol.

Fins al 90 l’FC Martinenc no va donar opció als del Principat tancant qualsevol tipus d’espai i aquests es van quedar sense idees, i alhora permetent que l’oponent donés més sensació de perill. “En l’únic xut que han fet entre pals han marcat, però crec que és un càstig massa excessiu pel que s’ha vist damunt del ter­reny de joc”, va valorar el tècnic solsoní. La propera jornada els andorrans visiten el camp del líder del grup 2 de primera catalana, el San Cristóbal. A la taula se situen setens amb 40 punts.