Vòlei

Optimisme per ascendir a Superlliga 2

Optimisme per ascendir a Superlliga 2

Optimisme per ascendir a Superlliga 2COMÚ ENCAMP / I. D.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp va rebre ahir la plantilla al complet del Club Vòlei Encamp, que el cap de setmana vinent afrontarà les fases d’ascens a la Superlliga 2, la divisió de plata d’Espanya. L’acte es va muntar amb l’objectiu d’encoratjar jugadors i cos tècnic perquè tornin de Madrid amb l’ascens a la butxaca i a més també va sortir el tema del suport econòmic en cas que arribi. Des del comú es van mostrar disposats a fer tot el que estigui en les seves mans per ajudar-los a captar part dels 50.000 euros necessaris per a la Superlliga 2. “Des del comú d’Encamp ajudarem en tot allò que puguem per poder donar continuïtat a tota aquesta il·lusió que hem generat. Si arriben a la divisió de plata, no solament el comú d’Encamp, sinó que el Govern hauria de fer un plantejament de subvenció”, va indicar el cònsol major, Jordi Torres.

Per la seva part, el president del club, Javi Borrego, va acceptar que “avui en dia al compte del club no hi ha suficient”. No obstant això, va afegir que és “optimista, no m’agrada pensar en un no”, i que “el club treballarà per ser el que aconsegueixi aquest equip. Si s’assoleix l’objectiu de pujar, fins al 21 de juny, que és la data màxima d’inscripció, estarem lluitant per obtenir els diners necessaris per fer una temporada digna i no patir”.

En l’aspecte esportiu de cara a les fases d’ascens, el tècnic, José Garcia, també es va mostrar confiat, tot i que acceptant l’alt nivell que hi haurà. “Cada equip té el seu favorit. Jo dic que el Recuerdo, però nosaltres també som favorits. La temporada que han fet aquests nois és per emmarcar. Només una derrota al grup català, que per a mi és el més fort, és un mèrit gegant”, va comentar.

tracking