Motociclisme

Discussió pujada de to entre pilots residents

Aleix Espargaró i Xavier Siméon protagonitzen una picabaralla a les xarxes arran de l’acció de Márquez i Rossi a l’Argentina

Discussió pujada de to entre pilots residents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Molts dels pilots de MotoGP residents a Andorra solen fer grup i entrenar junts pel país quan no són a les carreres. Sovint fan sortides en bicicleta, en esquí de muntanya, van a sopar o fan el que els agrada fer pel país junts. No obstant això, no tots es porten bé entre ells. Això és almenys el que van deixar entreveure Aleix Espargaró i Xavier Siméon aquesta setmana a Twitter, on van tenir una discussió pujada de to arran de l’incident entre Marc Márquez i Valentino Rossi en el darrer Gran Premi de l’Argentina.

Primer, el d’Aprilia va expressar en un tuit que estava d’acord amb la sanció imposada al de Cervera, però que també haurien d’haver sancionat Danilo Petrucci per una situació molt similar que el va implicar a ell, també al GP de l’Argentina. Un parell de dies després, el pilot del Reale Avintia Racing va indicar en una altra piulada lligada a la d’Espargaró que “al final sempre són els mateixos els que es queixen, només per l’interès dels mitjans i que es vegi el seu nom”.

Arran d’aquest missatge, el català va anar un pas més enllà amb un flasca pel mig: “Molts altres es queixen de moltes coses... Per exemple sobre riders que paguen per córrer quan n’hi ha de molt bons a casa”. El belga no es va prendre bé aquest tuit i va comparar les seves situacions. “Estàs fora de control... Què has guanyat o fet a la teva carrera per anar a MotoGP? Abans d’anar-hi, res. Tu també ets un de molts... Només oportunista”, va escriure Siméon, que hi va afegir: “Podem debatre tot el que vulguis, jo tinc la meva opinió en moltes coses com tu tens la teva. Al final, algú et dona una oportunitat com algú me la dona a mi, i molts altres pilots de MotoGP estan en la mateixa situació avui que tu i jo, així que atura’t.”

El d’Aprilia, amb un to mig rialler, va respondre que “d’acord, però no comparis la teva situació amb la meva, és com comparar una bicicleta amb un camió”. En aquest punt, Siméon va respondre amb un insult directe: “Estic segur d’una cosa després d’això... Ets estúpid. Gràcies per la teva atenció a mi i per respondre als meus tuits.” “És un plaer, el proper any pots ser el meu Community Manager si vols, tindràs molt de temps”, va comentar Espargaró per acabar la discussió.

tracking