Triatló

Xavi Jové i Maria Fargues s'enduen l'Andorra Tri-blanc

Xavi Jové i Maria Fargues s'enduen l'Andorra Tri-blancVALLNORD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Jové i Maria Fargues van guanyar ahir la quarta edició de l’Andorra Tri-blanc, la triatló de muntanya que es consolida com una de les més importants dels Pirineus. Els participants havien de fer set quilòmetres corrent, 12 amb bici, i finalment havien de superar 680 metres de desnivell positiu en esquí de muntanya per acabar la prova a la Caubella, a Vallnord-Pal Arinsal.

El resident Xavi Jové va ser el més ràpid a la prova masculina, amb un temps d’1’50”14, i va repetir així la victòria, que ja havia aconseguit a la cursa del 2017. La segona posició va ser per al gal Hiuge Titouan, mentre que el tercer va ser Joan Freixa. En categoria femenina, el triomf va ser per a Maria Fargues, amb més de quatre minuts de marge respecte a Laurence Lestang, vencedora l’any passat. Anna Artal va completar el podi.

Pel que fa a la cursa per equips, el Team Andorra la va guanyar en categoria masculina, el Floquetes Team en femenina, i el Team Process en categoria mixta.

L’organitzador de la prova, Gerard Riart, va mostrar-se satisfet i va fer un “balanç immillorable, ja que hem fet rècord d’inscrits amb 97”, i va afegir que “si haguéssim tingut millor temps, crec que hauríem passat dels 100”.

tracking