La UEFA posa a lloc el Liverpool

L’ens europeu li obre un expedient per la destrossa de l’autocar del City

La UEFA posa a lloc el Liverpool

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Manchester City va entrar escaldat dimecres a Anfield, l’estadi del Liverpool, i tenint en compte el resultat de 3 a 0 que va aconseguir el conjunt de Jürgen Klopp a l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, els citizens van tocar el dos calentets. En qualsevol cas, més enllà del marcador, el tècnic català del City, Josep Guardiola, es va queixar de l’actuació policial i va pronunciar la paraula vergonya per qualificar la situació, ja que el cos no va protegir la integritat dels seus jugadors i l’staff tècnic.

Etiquetes:

L’autocar visitant va patir de valent, en un trajecte de cent metres, el llançament de tot tipus d’objectes que no van ferir cap persona, però sí que van deixar el vehicle malmès. Els futbolistes, en baixar-ne i enfilar cap al vestidor feien cara de preocupació, que després es va plasmar al terreny de joc. Així doncs, la UEFA va decidir obrir ahir un expedient a l’equip red, que només acabar el duel va demanar disculpes per aquests incidents que van protagonitzar alguns dels seus aficionats. El màxim organisme del futbol europeu va acusar el club d’encesa de focs artificials, llançament d’objectes, actes nocius i disturbis. El cas serà tractat per la comissió de control, ètica i disciplina de l’ens el pròxim 31 de maig.

Com a curiositat, destacar que l’estrella de la plantilla de Guardiola, Kevin de Bruyne, davant la premsa es va posicionar impassible quant al conflicte.

tracking