La quarta edició de La Purito ja supera els 1.500 inscrits

El límit de participants marcat per l’organització és de 2.000

La quarta edició de La Purito ja supera els 1.500 inscritsFernando Galindo

La Purito Andorra segueix consolidant-se com una marxa clàssica del país i ja està a prop d’arribar a les 2.000 inscripcions, la xifra límit de participants que es va marcar des de l’organització per tal que la prova es pugui celebrar amb totes les garanties de seguretat. A més de quatre mesos per a la celebració de la prova, el 5 d’agost, el nombre de corredors inscrits ja supera els 1.500, quan a aquestes altures del 2017 n’hi havia uns 400 menys, unes xifres que, segons Pepe Cuevas, un dels responsables de La Purito Andor­ra, demostren que “aquesta és una marca que s’està consolidant”, i és que enguany la cursa arribarà a la quarta edició.

Des de l’organització també es congratulen del format de La Purito Kids, la cursa per als corredors de la base que es va inaugurar l’any passat i que també ha ajudat al creixement del germà gran, ja que, segons Cuevas, “hem aconseguit que tota la família vingui al país a passar uns dies de vacances amb l’excusa de les dues carreres”. Per últim, sobre els motius de l’èxit de La Purito Andorra, Pepe Cuevas opina que “és un format que ha quallat pel recorregut i perquè Andorra és un paradís per al ciclisme”, i va afegir que “l’altre factor és que a la prova s’ajunten dos mons, el cicloturista i el de l’elit, amb la presència del Purito o d’altres corredors exprofessionals”.

La Purito tindrà tres recorreguts, de 28, 80 i 145 quilòmetres, amb sortida a Sant Julià de Lòria i arribada als Cortals d’Encamp.