'freestyle'

Aguareles acaba quart en el retorn a la competició

El ‘rider’ es va quedar a tocar del podi a la cita txeca de la Copa d’Europa després d’un any lluny de les pistes per lesió

Aguareles acaba quart en el retorn a la competicióFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Aguareles Loan va finalitzar en quarta posició a la Copa d’Europa de Pec Pod Snezkou (República Txeca) de freestyle en el que era el seu retorn a la competició després d’un any. El jove rider va lesionar-se l’1 d’abril del 2017 a Grandvalira durant l’escalfament de la final del Total Fight, on va patir un trencament al menisc i un estirament al lligament posterior que el va obligar a passar pel quiròfan a Barcelona, però aquest cap de setmana ha pogut reaparèixer amb una bona actuació després d’estar tota la temporada en blanc.

Aguareles va finalitzar la prova amb 82,33 punts, a només quatre punts de l’últim esglaó del podi, que va ser per a l’italià Ian Rocca amb 86,33 punts. El guanyador de la prova va ser l’austríac Samuel Baumgartner (91,33 punts), mentre que el local Simon Bartik va ser segon amb 89,67 punts. La creu de la jornada va ser per a l’altre andorrà a la competició, Pau Rabassa, que va cometre errades a les dues baixades i va finalitzar en la 24a posició de 26 participants, amb 21,67 punts.

Sobre el retorn de Carles Aguareles, el tècnic de la FAE, Josep Gil, va assegurar que “ha tornat sobre els esquis en aquesta competició, però sembla que hagi esquiat tota la temporada”, i va afegir que “ha fet un esquí molt sòlid i fàcil”. Sobre l’actuació de Pau Rabassa, va afirmar que “la neu era molt aigualida i no hi havia condicions fàcils”.

tracking