Acomodat en Play-Off

El MoraBanc escala un parell de llocs a la classificació gràcies a les desfetes de l’Unicaja i el Fuenlabrada

Acomodat en Play-OffFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra està, a falta de nou jornades per acabar la fase regular de la Lliga Endesa, acomodat a les posicions que permeten disputar el play-off pel títol. Aquest acomodament és lògicament relatiu i va més lligat a les bones sensacions que deixen damunt del parquet els homes que dirigeix el tècnic Joan Peñarroya, que no pas als números que dicten la classificació. Més que res, perquè aquesta temporada a la competició domèstica hi ha tal igualtat que en funció d’una victòria o d’una desfeta es pot passar de la glòria a quedar-s’hi a les portes.

Etiquetes:

El passeig de la nit de dissabte que va protagonitzar el MoraBanc davant el Tecnyconta Saragossa (100 a 77) va ser importantíssim per continuar batallant pel premi de formar part de la següent ronda i, sobretot, per demostrar que els jugadors han après dels errors que van anar cometent al primer tram de l’actual campanya. La resta de la jornada 25a es va saldar amb resultats favorables als interessos de la tricolor mecànica en relació amb el ball de places a la taula general.

El més sonat va suposar la der­rota de l’Herbalife Gran Canària a la pista d’un Divina Seguros Joventut que va deixar enrere una ratxa negativa de 13 partits consecutius sense guanyar (92 a 91). D’aquesta manera, tant els de Luis Casimiro com els de Peñar­roya acumulen un balanç de 15-10, però els de la Palma es van adjudicar el cinquè lloc en tenir un bàsquet average particular més positiu. Mentre que els andor­rans, sisens, van escalar un parell de graons tot passant un Unicaja de Màlaga que es va veure superat pel Reial Madrid (88 a 89), líder amb comoditat. Els del Principat alhora van avançar el Montakit Fuenlabrada (també amb 15-10), que va cedir a casa contra el Reial Betis Energía Plus. El Futbol Club Barcelona Lassa va ensopegar enfront el Movistar Estudiantes (100 a 95).

Els estudiantils es van endur el xoc gràcies a l’actuació de l’aler amb nacionalitat israeliana Sylven Landesberg. El de Brooklyn va anotar fins a 48 punts amb un impressionant vuit d’onze des de la línia del 6,75 metres i un total de 52 crèdits de valoració. Òbviament totes aquestes xifres li van servir per esdevenir l’MVP de la jornada.

En qualsevol cas, dissabte vinent el conjunt tricolor visita el Baskonia, un rival en un moment més que bestial no només en lliga, ja que acumula nou enfrontaments seguits sense perdre, sinó també a l’Eurolliga, on es troba ben fi. Donar la campanada serà una missió complicada, malgrat que les ratxes tard o d’hora acaben. A més, els rivals directes i perseguidors del MoraBanc Andorra tindran duels difícils. A aquestes alçades no és una dada totalment real, però l’equip andor­rà està a un triomf de ser cap de sèrie (quarta posició).

BCA-CREU ROJA

MÉS GENT DE LA PREVISTA A LA DONACIÓ DE SANG DE DISSABTE

La setmana passada el Bàsquet Club MoraBanc Andorra va anunciar un conveni entre l’entitat i Creu Roja Andorrana. D’aquesta manera, al llarg de dissabte passat es va produir la primera activitat conjunta amb una donació de sang. Un autobús correctament equipat davant del Poliesportiu va rebre la solidaritat de més gent de la prevista.

tracking