Un golàs d'Holanda amarga un gran partit de la selecció

Un golàs d'Holanda amarga un gran partit de la seleccióFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les seleccions amb jugadors de futur més brillant de tot Europa, el combinat d’Holanda sub-21, que compta amb una llista de jugadors ple de professionals importants a equips de primera divisió holandesa i d’altres països, va visitar ahir l’Estadi Comunal. El més normal era pensar que la victòria seria visitant sobradament, però no ho va ser ni molt menys. El triomf va ser per la mínima i amb un gol de pura qualitat d’Arnaut Groeneveld, jugador del NEC de l’Eredivisie, que al minut 40 va colar una pilota a l’escaire en un xut de falta, inaturable per al jove Iker Álvarez, i va permetre als taronja endur-se els tres punts.

Etiquetes:

Ara bé, tot i comptar amb el domini majoritari de l’esfèrica, Holanda no va fer massa més a la primera part, en què les ocasions més perilloses van anar a càrrec dels del Principat. Primer al minut 15, Ricard Fernández Cucu va tenir un u contra u amb el porter del Feyenoord Justin Bijlow, que va tapar molt bé l’espai. Més tard, just després del gol d’Holanda, el mateix porter va treure una mà providencial que va evitar l’empat en una rematada de cap de Christian Garcia.

A la segona part, Andorra es va desinflar i el partit va perdre intensitat, però la sub-21 andorrana va fer un gran partit i va evitar una derrota major. “Hem d’estar orgullosos de com han defensat l’honor aquests nois. Avui hem tornat a veure una selecció amb molta il·lusió i un compromís immillobrale”, valorava el tècnic, Justo Ruiz, que afegia que “la sensació en els dos partits que hem fet és que un punt és poc premi pel que s’ha vist al camp”.

Un golàs d'Holanda amarga un gran partit de la selecció

tracking