La potent Holanda posa a prova una Andorra confiada

L’empat davant Escòcia permet als de Justo Ruiz tenir més fe per afrontar el matx contra l’equip més complet del grup

La potent Holanda posa a prova una Andorra confiadaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana sub-21 afronta aquesta tarda (18 hores, Estadi Comunal) un nou duel de màxima exigència, només cinc dies després de l’agredolç empat contra Escòcia. Malgrat escapar-se el triomf al darrer minut, els homes de Justo Ruiz van rebre una bona dosi de confiança amb aquell resultat, ja que es tractava d’un empat contra un conjunt clarament superior i amb jugadors professionals.

Etiquetes:

El rival d’avui, però, va un pas més enllà. Holanda no comptarà amb dues de les seves estrelles principals i grans promeses, Justin Kluivert i Frenkie de Jong, però el nivell de la convocatòria es molt elevat de totes maneres, amb jugadors provinents del PSV Eindhoven, Feyenoord o Hamburg, entre molt altres. “És evident que jugadors del nivell de De Jong i Kluivert marquen diferències, però una selecció com Holanda no trobarà a faltar jugadors d’aquest nivell per enfrontar-se a Andorra. Crec que té substituts més que de sobres”, comentava ahir el seleccionador sub-21, Justo Ruiz, en la roda de premsa prèvia al matx.

Per la seva part, Andorra tindrà alguns canvis en la llista respecte al duel de divendres passat. Aleix Viladot i Albert Grau tornen a la convocatòria després de complir sanció, i també hi han entrat Xisco Pires i el juvenil Pol Acosta, en detriment d’Èric Vales, Aleix Bové, Víctor Silverio i Roberto Carlos. Respecte a aquell matx, però, canviaran més coses, segons Ruiz. “Tinc la sensació que ens dominaran més que el que va fer Escòcia. A veure si nosaltres som capaços de posar les coses complicades i tenim força per poder sortir a la contra”, comentava.

No obstant això, a Andorra li queda la sensació de la bona feina de divendres per tenir més fe, cosa que tampoc ha de fer que els tricolors s’ho creguin massa. “Espero que [l’empat] doni confiança però que no es tradueixi en relaxació. Els jugadors s’han de tornar a posar el vestit de fer feina i treballar al cent per cent contra Holanda perquè si no ens passaran per sobre”, assenyalava Ruiz.

tracking