Motociclisme

Cardelús engega el curs quedant a prop de la 'pole'

El pilot andorrà de l’equip Stylobike surt avui des del segon lloc de la graella en fer la millor actuació de la seva carrera

Cardelús engega el curs quedant a prop de la 'pole'STYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va aconseguir ahir al circuit d’Estoril, a Portugal, la millor actuació de la seva carrera esportiva en quedar segon als entrenaments classificatoris de cara a les curses d’avui (12.00 i 15.00 hores respectivament) del Moto2 European Championship. El pilot de motociclisme andorrà va marcar un crono de d’01’44”06, quedant-se així a només una sola dècima de la pole position. A la primera de les dues sessions celebrades, la pista estava completament molla i el cor­redor va assolir la tercera plaça, després d’haver ocupat la primera fins que faltaven un parell de minuts per acabar. A més, abans s’havia aturat uns vuit minuts, perquè el traçat no millorava quant a condicions i ja tenia acomplerts els objectius momentàniament previstos.

A la segona ronda, la situació va ser més favorable amb l’asfalt sec en un 90 per cent del recor­regut. En aquest punt, Cardelús va situar-se en tot moment entre els quatre primers i a la penúltima volta va arrodonir una jornada que de ben segur no oblidarà mai. “Estic content, ja que hem fet un salt qualitatiu realment important”, va declarar el protagonista, i hi va afegir que “he estat bastant constant i aquest gran resultat demostra que tots plegats estem fent una fantàstica feina i em situa en una posició per aspirar a tot”.

L’esportista d’Andorra pretén que aquesta temporada, que tot just acaba d’engegar, sigui un punt d’inflexió que únicament li permeti mirar cap amunt i va pel bon camí. “A les proves pot passar de tot, però el que és clar és que les afrontarem aspirant a fer-ho molt bé”, va sentenciar.

tracking