Raids

Cyril Despres comença el camí post-Peugeot

El resident competirà amb un bugui a l’Abu Dhabi Desert Challenge

Cyril Despres comença el camí post-PeugeotFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cyril Despres ja sap des de fa força temps que el passat va ser el seu darrer Dakar amb l’equip Peugeot, que ha dominat el ral·li més dur del món en les seves quatre participacions i va decidir no seguir. En el retorn de terres sud-americanes a final de gener, el resident al Principat va explicar que volia seguir competint en quatre rodes, per la qual cosa s’hauria de buscar un nou projecte per mirar de guanyar el Dakar el 2019.

De moment, Despres encara té mesos per endavant per mirar de tancar un contracte que el torni a portar a la màxima cita dels raids l’any que ve. Mentrestant, el pilot francès ha començat el seu camí post-Peugeot per l’Abu Dhabi Desert Challenge, que començarà demà i s’allargarà fins dijous vinent. En aquesta cita competirà al volant d’un bugui de l’equip Two Wheels Drive, el qual compartirà amb el suís Stève Ravussin, conegut per la seva faceta de navegador de veler. “És un ral·li que he guanyat cinc vegades en motos, però hi tornaré en quatre rodes”, va indicar Despres en una publicació a les xarxes socials en què anunciava la seva primera competició del 2018 després del Dakar. El resident al Principat també es va mostrar agraït per l’oportunitat en aquest escrit, tot assenyalant concretament el cap de l’equip Two Wheels Drive, Èric Mozas.

L’Abu Dhabi Desert Challenge arrencarà demà a la tarda amb una superespecial pel Circuit Yas Marina, al qual es disputen curses de Fórmula 1. Les cinc etapes següents estaran formades per un recorregut d’entre 200 i 300 quilòmetres cadascuna, sent la segona, amb 287, la més llarga, i la darrera, amb 218, la més curta de totes. Despres, junt amb Ravussin, tindrà l’objectiu d’assolir el triomf amb el bugui.

tracking