13 canvis a la convocatòria dels 'isards' per a Malta

Vuit dels titulars a Bòsnia són baixa per a la visita al líder imbatut

13 canvis a la convocatòria dels 'isards' per a MaltaA. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els isards afronten demà un dels compromisos de més dificultat de l’Europeu de la Conferència 1 sud. No només visiten el líder imbatut del grup, Malta, sinó que a més tenen un bon grapat de baixes de pes. A diferència del duel de la setmana passada a Bòsnia i Hercegovina, demà no és una data de finestra internacional, per la qual cosa els seleccionadors, Josep Magallon i Peter Lucas, no poden comptar amb els internacionals que juguen a més alt nivell a França. A més, hi ha alguns dels que juguen a casa que per motius laborals no poden tornar a viatjar.

Etiquetes:

Aquesta combinació ha fet que la convocatòria per al duel a Malta hagi tingut un total de 13 canvis respecte a la de Bòsnia. Fins a vuit jugadors que van ser titulars dissabte són baixa i per demà els joves hauran de prendre protagonisme. L’edat mitjana de la selecció a Malta és de 25 anys i hi ha molts jugadors amb poca experiència, dels quals tres són a la llista de convocats per primera vegada: Víctor Chillon, que juga a l’RC Blois de federal 3, Hugo Hernández, company de Peter Ambor al Rivesaltes de federal 3, i Erik Fraissinet, del VPC.

Malgrat el gran nombre de condicionants en contra per a aquest partit, els isards no volen donar la derrota per feta. “Segur que ells mentalment tindran una mica d’excés de confiança en jugar contra l’últim classificat a casa i els volem enxampar per aquesta part”, va indicar ahir Magallon. Passi el que passi demà, l’equip té clar que la permanència se la jugaran tota a una carta en el duel contra Croàcia a l’Estadi Nacional el 5 de maig.

tracking